You are currently viewing WeSwim, gastronomy & Wine /16 Ιουλίου

WeSwim, gastronomy & Wine /16 Ιουλίου

Κυριακή 16 Ιουλίου

Μια ακόμα Πρωτότυπη Weswim κολυμβητική/γαστρονομική (Gastro Swim) εκδρομή στον πανέμορφο και unspoiled  Άγιο Νικόλαο Βοιωτίας.

Κολυμπάμε στα πανέμορφα νερά του Κορινθιακού κόλπου με δυνατότητα επιλογής κολυμβητικής διαδρομής 1km ή 2,5km ή απλά fun swim. Ακολουθεί πάρτυ με Dj’s, δροσερά κρασιά Muses estate Wines συνοδευμένα με fingerfood από το Beach Bar Fisheye. Επίσης έχουμε επιλογή από snack menu με έκπτωση για τους Weswimmers , ενώ κλείνουμε με μια γαστρονομική εμεπιρία σε ταβέρνα στο χωριουδάκι Eλλοπία πριν το ηλιοβασίλεμα δοκιμάζοντας τοπικά προϊόντα . Όλα αυτά με τα πόδια στην άμμο κάτω από τις πλαγιές του Κιθαιρώνα με θέα τον κορινθιακό και τον κιτρινοπράσινο Βοιωτικό κάμπο που θα σας θυμίσει Τοσκανέζικο σκηνικό

Το πλάνο

Το Πρόγραμμα

Την Κυριακή  16/7  το πρωί 08:30 , αναχωρούμε από την πλατεία Καραϊσκάκη (Κέντρο Αθήνας). Ραντεβού στις 08:15 έξω από το Hotel Stanley https://goo.gl/maps/bhhpWoR34JeUv65NA/Alpha Bank (Πλησίον εξόδου ΜΕΤΡΟ Μεταξουργείο) και επιβίβαση στο πούλμαν της εκδρομής. Υπάρχει Parking σε απόσταση 100μ αν θέλετε να αφήσετε το μέσο σας, φροντίστε να είστε έγκαιρα εκεί.

Αφού διασχίσουμε μια πανέμορφη και καταπράσινη διαδρομή μέσω Κιθαιρώνα ατενίζοντας τον Βοιωτικό κάμπο που είναι γεμάτος αμπέλια , έχουμε άφιξη στις 10:30 στον πανέμορφο Άγιο Νικόλαο στο Beach Bar Fisheye για χαλάρωμα/ενημέρωση/καφέ.

Αφού γνωριστούμε με τους local swimmers , πιούμε καφέ και κάνουμε τις σχετικές διατάσεις, θα ενημερωθούμε για τις κολυμβητικές διαδρομές και θα μοιραστούμε λίγες πολύτιμες συμβουλές για όλους γύρω από την ασφάλεια μας στο νερό .

Το ραντεβού για το παράκτιο κολύμπι μας των 2,5km  είναι στις 11:10 στην πλαζ κάτω από το Fisheye. Αφήνουμε όλα μας τα πράγματα μας στον χώρο του Fisheye που είναι ειδικά διαμορφωμένος για εμάς και ξεκινάμε με το λεωφορείο έχοντας μόνο τα κολυμβητικά μας μαζί (σκουφάκι, γυαλάκια, σημαδούρα κλπ) για την Αλυκή (5min Δρόμος) από όπου θα ξεκινήσουμε την μεγάλη και συναρπαστική παράκτια κολυμβητική διαδρομή. Η ατομική σημαδούρα είναι υποχρεωτική στη μεγάλη διαδρομή για όλους.

Στις 11:30 ξεκινάμε το κολύμπι 2,5km  με την συνοδεία ενός σκάφους συνοδείας και  κανό  και τερματίζουμε στο Fisheye 1 με 1,5 ώρα μετά.

Αφού τερματίσει και ο τελευταίος κολυμβητής , περίπου στις 13:00, αμέσως μετά (περίπου 13:10) θα εκκινήσει το κολύμπι του 1km μέσα στον όρμο του Αγίου Νικόλα σε σηματοδοτημένη τριγωνική διαδρομή με πολλές  σημαδούρες που οριοθετούν το κολύμπι μας. Εκκίνηση και τερματισμός στο Fisheye, ενώ σε αυτή τη διαδρομή μπορούν να συμμετέχουν όλοι , ακόμα και όσοι δεν έχουν μεγάλη κολυμβητική εμπειρία.

Μόλις τερματίσει και ο τελευταίος κολυμβητής θα βγάλουμε τις απαραίτητες φωτογραφίες και μετά μας περιμένει δροσερό κέρασμα με Muses estate Wines και χορευτικές μουσικές από Dj’s στο lounge του Fisheye.

Περίπου στις 17:00 αναχωρούμε για το ιστορικό χωριό Ελλοπία όπου θα έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε μια  στάση στις 17:30 για φαγητό με νόστιμα τοπικά προϊόντα και κρέατα της περιοχής στη φημισμένη ταβέρνα Μηλίτσα.

Επιστρέφοντας , κάνουμε μικρή στάση στις Ερυθρές για να αγοράσουμε τοπικά τυριά και γαλακτοκομικά από το διάσημο Παγώνη

Μια μικρή γεύση από την μαγεία  του κτήματος Μουσών  https://www.musesestate.com/home 

Μια εμπειρία μοναδική που θα θυμόμαστε όλοι για καιρό.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ : Σκουφάκι, γυαλάκια, πετσέτα & σημαδούρα για την μεγάλη διαδρομή. Αν δεν έχεις μπορείς να τα προμηθευτείς στο shop του Weswim

Σας περιμένουμε

ΤΟ ΜΕΡΟΣ

IMG_0616
IMG_1005
IMG_1006
IMG_1008 2

The Swim Guides:
Petros Parthenis (Swimming), Vera (host)

 

Περιλαμβάνει :

  • Μεταφορά στον Άγιο Νικόλαο με τουριστικό λεωφορείο και επιστροφή από Πλατεία Καραϊσκάκη (Κέντρο Αθήνας). Αναχώρηση 08:30 & επιστροφή στις 22:00+.
  • 1 guided swimming 2,5km (Εκκίνηση από την Αλυκή και τερματισμός στο Beach bar Fisheye-1 way διαδρομή) , 1 guided swimming 1km (Τρίγωνη διαδρομή) στον όρμο του Aγίου Νικόλα για όσους δεν θέλουν να επιλέξουν την μεγάλη διαδρομή) ,συμβουλές τεχνικής και ασφάλειας στο νερό πριν το κολύμπι  .Επιλέξτε on the spot ανάμεσα σε δυο διαδρομές (1km ή 3km) ανάλογα τις δυνατότητες σας.
  • Δροσερό καλωσόρισμα με λευκό κρασί Musses Estate https://www.musesestate.com/home στο Beach Bar Fisheye αμέσως μετά το κολύμπι μας απολαμβάνοντας μαζί όλα αυτά που μας ενώνουν : Κολύμπι ,αλμυρό κέφι, μουσική, χορό , θάλασσα και ήλιο.
  • Πλούσιο πλήρες μενού στην φημισμένη ταβέρνα Μηλίτσα στο χωριό Ελλοπία με φαγητό που αποτελείται από τοπικά προϊόντα και κρέατα της περιοχής . (Τα ποτά στο φαγητό δεν περιλαμβάνονται)
  • Δώρο ένα εμπνευστικό κολυμβητικό σκουφάκι!
  • Κάλυψη με υποβρύχια Videos και Drone από τον φανταστικό @Drone_Greek , στην διάθεση όλων των συμμετεχόντων.

Δεν περιλαμβάνει :

  • Ότι δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα

*ΕΙΔΙΚΟ Menu/ΕΚΠΤΩΣΗ Fisheye (Για όλους τους συμμετέχοντες στην κολυμβητική εκδρομή): σε όλες τις τιμές του καταλόγου έκπτωση 20%

* * Σε περίπτωση κυματισμού θα τροποποιηθεί η κολυμβητική διαδρομή και το κολύμπι θα γίνει μέσα στον κόλπο

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ : Κατάθεση 50€  ΜΕΧΡΙ 10/7 στο IBAN : GR34 0172 0420 0050 4207 0078 701 (ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ/ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ Πέτρος Παρθένης). ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΕ την αιτιολογία 1) ΕΚΔΡΟΜΗ Και το 2) To ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ σας στο καταθετήριο.

Υπάρχει δυνατότητα επιλογής να έρθετε με το αυτοκίνητο σας (Κόστος 40€) 

MAP: https://goo.gl/maps/u2EmHBAZBfTHRup68

Τηλ Επικοινωνίας : Πέτρος Παρθένης : 6976788874, Βέρα Πιπέρογλου : 6981318209