You are currently viewing Wanna be a Weswimmer?

Wanna be a Weswimmer?

Κυριακή 3 Ιουλίου

Μια Πρωτότυπη Weswim κολυμβητική εκδρομή στον πανέμορφο και unspoiled  Άγιο Νικόλαο Βοιωτίας.

Κολυμπάμε στα πανέμορφα νερά του Κορινθιακού κόλπου με δυνατότητα επιλογής κολυμβητικής διαδρομής 1km ή 2,5km. Ακολουθεί πάρτυ με Dj’s, κερασμένα δροσερά κρασιά Sokos Wines συνοδευμένα με fingerfood, προσφορά του Beach Bar Fisheye. Επίσης έχουμε επιλογή από snack menu με έκπτωση για τους Weswimmers , ενώ κλείνουμε με μια  εμπειρία οινογνωσίας στο ηλιοβασίλεμα δοκιμάζοντας τοπικά προϊόντα και ταιριάζοντας τα με υπέροχα κρασιά Sokos. Όλα αυτά με τα πόδια στο αμπέλι κάτω από τις πλαγιές του Κιθαιρώνα με θέα τον κιτρινοπράσινο Βοιωτικό κάμπο.

Το πλάνο

  • Weswim, Gastro & Wine

Το Πρόγραμμα

Την Κυριακή  3/7  το πρωί 08:30 , αναχωρούμε από την πλατεία Καραϊσκάκη (Κέντρο Αθήνας). Ραντεβού στις 08:15 έξω από το Hotel Stanley/Alpha Bank (Πλησίον εξόδου ΜΕΤΡΟ Μεταξουργείο) και επιβίβαση στο πούλμαν της εκδρομής. Υπάρχει Parking σε απόσταση 100μ αν θέλετε να αφήσετε το μέσο σας, φροντίστε να είστε έγκαιρα εκεί.

Αφού διασχίσουμε μια πανέμορφη και καταπράσινη διαδρομή έχουμε άφιξη στις 10:30 στον Άγιο Νικόλαο στο Beach Bar Fisheye για χαλάρωμα/ενημέρωση/καφέ.

Αφού γνωριστούμε με τους local swimmers και κάνουμε τις σχετικές διατάσεις, θα ακούσουμε από τους lifeguards της GEP https://www.gepgroup.gr/gep-lifeguard-academy/ λίγες πολύτιμες συμβουλές για όλους γύρω από την ασφάλεια μας στο νερό και θα εξηγήσουμε τις διαδρομές με λεπτομέρειες.

Το ραντεβού για το παράκτιο κολύμπι μας των 2,5km  είναι στις 11:10 στην πλαζ κάτω από το Fisheye. Αφήνουμε όλα μας τα πράγματα μας στον χώρο του Fisheye που είναι ειδικά διαμορφωμένος για εμάς και ξεκινάμε με το λεωφορείο έχοντας μόνο τα κολυμβητικά μας μαζί (σκουφάκι, γυαλάκια, σημαδούρα κλπ) για την Αλυκή (5min Δρόμος) από όπου θα ξεκινήσουμε την μεγάλη κολυμβητική διαδρομή.

Στις 11:30 ξεκινάμε το κολύμπι 2,5km  με την συνοδεία ενός σκάφους συνοδείας,  2 ναυαγοσωστών,2 κανό , φωτογράφου και Drone και τερματίζουμε στο Fisheye 1 με 1,5 ώρα μετά.

Αφού τερματίσει και ο τελευταίος κολυμβητής , περίπου στις 13:00, αμέσως μετά (περίπου 13:10) θα εκκινήσει το κολύμπι του 1km μέσα στον όρμο του Αγίου Νικόλα σε σηματοδοτημένη τριγωνική διαδρομή με 2 μεγάλες σημαδούρες, με εκκίνηση και τερματισμό το Fisheye.

Μόλις τερματίσει και ο τελευταίος κολυμβητής θα βγάλουμε τις απαραίτητες φωτογραφίες και μετά μας περιμένει δροσερό κέρασμα με Sokos Wines και χορευτικές μουσικές από Dj’s στο lounge του Fisheye.

Περίπου στις 18:00 αναχωρούμε για το ιστορικό χωριό Πλαταιές όπου έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε μια μικρή στάση για ξεμούδιασμα και να απολαύσουμε τα χαλάσματα της περίφημης μάχης των Πλαταιών και να βγάλουμε όμορφες φωτογραφίες. Αν είμαστε τυχεροί , ίσως δούμε και τα αλεξίπτωτα πλαγιάς που προσγειώνονται δίπλα μας σε ένα από τα πιο γνωστά πεδία αεροπτερισμού.

Η εκδρομή κλείνει με τον καλύτερο τρόπο με επίσκεψη σε ένα από τα εμβληματικά αμπέλια της Οινοποιίας Sokos όπου μας περιμένει μια μοναδική έκπληξη : Γευστική δοκιμή των βραβευμένων κρασιών Μαλαγουζιά και Σαββατιανό συνοδεία τοπικών εδεσμάτων και φρούτων από την Βοιωτική γη, όλα καμωμένα με αγάπη από την οικογένεια Sokos εδώ και δεκαετίες.

Τραπέζια στημένα μέσα στο αμπέλι στο ηλιοβασίλεμα και γνωριμία με τα κρασιά της περιοχής πλαγιές Κιθαιρώνα μαθαίνοντας από τους ειδικούς.

Μια εμπειρία μοναδική που θα θυμόμαστε όλοι για καιρό.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ : Σκουφάκι, γυαλάκια, πετσέτα & σημαδούρα για την μεγάλη διαδρομή. Αν δεν έχεις μπορείς να τα προμηθευτείς στο shop του Weswim

Σας περιμένουμε

ΤΟ ΜΕΡΟΣ

The Swim Guides:
Petros Parthenis (Swimming), Alex John Karapatis (GEP)+ surprise guest Lifeguard, Drone Greek (Drones)

PETROS

Alex

Achilleas (Drone Greek)

ΚΟΣΤΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ:  40€ άτομο (Open Water Swimming +Lifeguards + Video+ Wine tasting)

(Όσοι χρησιμοιπιήσουν το δικό τους όχημα για την εκδρομή , το κόστος είναι 25€ άτομο)

Περιλαμβάνει :

  • Μεταφορά στον Άγιο Νικόλαο με τουριστικό λεωφορείο και επιστροφή από Πλατεία Καραϊσκάκη (Κέντρο Αθήνας). Αναχώρηση 08:30 & επιστροφή στις 22:00+.
  • 1 guided swimming 2,5km (Εκκίνηση από την Αλυκή και τερματισμός στο Beach bar Fisheye-1 way διαδρομή) , 1 guided swimming 1km (Τρίγωνη διαδρομή) στον όρμο του Aγίου Νικόλα για όσους δεν θέλουν να επιλέξουν την μεγάλη διαδρομή) ,συμβουλές τεχνικής και ασφάλειας στο νερό πριν το κολύμπι + ναυαγοσωστική παρουσία με 2 έμπειρους ναυαγοσώστες (GEP Lifeguards) .Επιλέξτε on the spot ανάμεσα σε δυο διαδρομές (1km ή 3km) ανάλογα τις δυνατότητες σας.
  • Δροσερό καλωσόρισμα με λευκό κρασί SOKOS στο Beach Bar Fisheye αμέσως μετά το κολύμπι μας απολαμβάνοντας μαζί όλα αυτά που μας ενώνουν : Κολύμπι ,αλμυρό κέφι, μουσική, χορό , θάλασσα και ήλιο.
  • Πλούσιο και ευφάνταστο wine tasting σε έναν μοναδικό αμπελώνα στις πλαγιές Κιθαιρώνα της  οινοποιίας SOKOS .Με τα πόδια στο αμπέλι ,μπόλικο αλάτι στο κορμί και συντροφιά με τις διάσημες και πολυβραβευμένες ετικέτες Μαλαγουζιά & Σαββατιανό του κτήματος SOKOS,  παρέα με τοπικά εδέσματα βγαλμένα από τη βοιωτική γη και μύηση από τον Αργύρη Σώκο στα μυστικά της οινοποίησης, θα κλείσουμε στο ηλιοβασίλεμα την πρωτότυπη αυτή Gastro, wine & swim εμπειρία.
  • Κάλυψη με υποβρύχια & drone Videos στην διάθεση όλων των συμμετεχόντων.

Δεν περιλαμβάνει :

  • Ότι δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα

***ΕΙΔΙΚΟ Menu/ΕΚΠΤΩΣΗ Fisheye (Για όλους τους συμμετέχοντες στην κολυμβητική εκδρομή):

                                  club sandwich + μπύρα stella – 7,00
                                  classic burger + μπύρα stella  – 8,00
                                  carbonara + μπύρα stella – 8,00
                                  ποικιλιά κρεατικών 2 ατόμων + 2 μπύρες Stella – 16,00
                                  στη συνέχεια σε όλες τις τιμές του καταλόγου έκπτωση 20%

** Η πληρωμή της εκδρομής γίνεται με κατάθεη 40€ (ή 25€ αν έρθετε με δικό σας όχημα). ΕΔΩ : IBAN GR34 0172 0420 0050 4207 0078 701 /ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ /Δικαιούχος : Πέτρος Παρθένης

*** Τα κόστη ή επιπλέον χρεώσεις της τράπεζας επιβαρύνουν τον καταθέτη

Κατάθεση μέχρι τις 27 Ιουνίου.(Προκράτηση θέσης μέχρι 24 Ιουνίου/Στέλνεις στοιχεία στην παρακάτω φόρμα)

* Σε περίπτωση κυματισμού θα τροποποιηθεί η κολυμβητική διαδρομή

Notice : Στην εκδρομή τηρούνται όλες οι προδιαγραφές για τον Covid-19

Τηλ Επικοινωνίας : Πέτρος Παρθένης : 6976788874, Βέρα Πιπέρογλου : 6981318209 , Alex Karapatis (GEP Lifeguards) : 6980352132

EVENT BOOKING